← Korttirinki

Tietosuoja

Päivitetty 1.11.2026. Korttirinki on Goods Network Oy:n yhteinen korttipelipalvelu. Tietojen käsittelyä koskevat yhteydenotot: mika.larinen@gmail.com.

Kirjautuminen

Google-kirjautumisessa saamme Googlen yksilöllisen tilitunnisteen, nimen ja vahvistetun sähköpostiosoitteen. Käytämme niitä pelitilin tunnistamiseen ja kirjautumiseen. Tallennamme tunnisteen, nimen ja sähköpostin palvelimen tietokantaan. Emme tallenna Google-profiilikuvaasi tai Google-salasanaasi. Google-kirjautuminen ei anna pelille pääsyä sähköpostiviesteihin, Drive-tiedostoihin tai yhteystietoihin. Googlen palauttamia kirjautumistokeneita ei säilytetä tietokannassa.

Paikallisesta tilistä tallennetaan käyttäjänimi ja suolattu salasanatiiviste. Valinnainen palautussähköposti vahvistetaan linkillä. Palautuslinkit tallennetaan tiivisteinä ja ovat voimassa 30 minuuttia. Vanhaan pelitiliin Google yhdistetään käyttäjän omasta aloitteesta kirjautuneena.

Peli ja laitteet

Tallennamme pelin jatkamista varten pelaajanimet, valitun kodin (A/B), profiilin, huoneet, pelitilanteet ja tulokset. Omat käsikortit annetaan vain oman paikan pelaajaistunnolle. Pöytänäytöt ja muut pelaajat saavat yhteisen pelitilanteen ja julkiset pelaajatiedot.

Istuntoevästeet ovat välttämättömiä kirjautumiselle ja oman pelaajapaikan tunnistamiselle. Pelaajan ja TV:n istunnot ovat erilliset, enintään 30 päivää. Google-kirjautumisen väliaikainen eväste on voimassa enintään 10 minuuttia. Selaimen paikalliseen tallennustilaan tallennetaan omat näyttö- ja ääniasetukset. Emme käytä mainosevästeitä tai mainosseurantaa.

Pelaajaprofiili ja sähköpostikirjautuminen

Profiiliin tallennetaan valitsemasi pelinimi ja avatar tai itse lataamasi kuva. Nimi ja kuva näkyvät samoihin peleihin osallistuville ja pelin TV-näkymässä. Oma kuva pienennetään ja sen kuvan metatiedot poistetaan. Voit vaihtaa nimeä ja kuvaa Oma tili -sivulla. Sähköpostiin lähetettävä kirjautumiskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 10 minuuttia. Muista minut -valinnalla kirjautuminen säilyy tällä laitteella enintään 30 päivää; ilman valintaa istunto päättyy viimeistään 12 tunnissa ja kirjautumiseväste poistuu selaimen sulkeutuessa selaimen asetusten mukaan. Kirjautumiskoodia ei tallenneta selaimeen.

Ääni ja kuva

Mikrofoni ja kamera avataan vain omasta painalluksestasi ja selaimen luvalla. Media kulkee WebRTC-yhteydellä osallistuvien laitteiden välillä tai määritetyn välityspalvelimen kautta. Peli ei tallenna ääntä tai kuvaa tietokantaan. Yhteyden muodostamisessa käytetään STUN-palvelua, oletuksena Googlea; verkkoyhteys voi välittää laitteiden verkko-osoitteita yhteyden osapuolille. Ulkopuoliset Meet-, Teams- tai WhatsApp-linkit avaavat erillisen palvelun, jonka tietosuojakäytännöt koskevat sen käyttöä.

Säilytys ja palveluntarjoajat

Pelitilit ja pelit säilyvät palvelimella pelien jatkamista varten; niille ei ole automaattista poistomääräaikaa. Palvelimesta otetaan varmuuskopioita. Rajattu ylläpitosiivous voi poistaa vanhentuneita istuntoja ja vanhoja lokitietoja; se ei poista tilejä tai tuloksia. Tietoja käsitellään Hostingerin EU-palvelimella. Google käsittelee Google-kirjautumisen omassa palvelussaan ja sähköpostipalveluntarjoaja mahdolliset vahvistus- ja palautusviestit.

Käytämme Googlelta saatuja tietoja vain tässä kuvattuun kirjautumiseen ja tilin hallintaan. Emme myy Google-käyttäjätietoja tai käytä niitä mainontaan. Google API -tietojen käyttö noudattaa Google API Services User Data Policy -käytäntöä ja sen Limited Use -vaatimuksia.

Omat tiedot

Voit pyytää tietojesi tarkistamista, korjaamista tai poistamista yllä olevasta yhteysosoitteesta. Varmistamme pyytäjän henkilöllisyyden ennen tilimuutoksia. Google-yhteyden voi perua myös Google-tilin yhteydet -sivulla; se ei itsessään poista pelitiliä tai aiempia pelejä.

Palaa peliin

Ranking ja pysyvät saavutukset

Loppuun pelattujen ihmisotteluiden tulokset yhdistetään tilin pysyvään tunnisteeseen. Tallennamme ottelun osallistujat, joukkueet, tuloksen, pelin, ajankohdan, ranking-pisteet ja saavutukset. Tietokonepelit ja keskeytykset eivät kerrytä rankingia.

Omat tilastot näkyvät kirjautuneelle pelaajalle ja saman peliporukan taulukko kyseisen porukan pelihuoneissa. Yhteisessä rankingissa pelinimesi ja saavutuksesi näkyvät vain, jos valitset julkisen näkyvyyden profiilissasi. Valinnan voi poistaa samasta paikasta. Joukkue näkyy yhteisessä taulukossa, kun molemmat jäsenet ovat valinneet näkyvyyden.

Pelaaja- ja joukkueiden nimet varataan yksilöllisesti, jotta toinen tili ei voi ottaa niitä tai niiden saavutuksia itselleen. Nimen vaihtaminen tai pelihuoneen poistaminen ei poista tilastohistoriaa. Tilastot eivät siirry uudelle tilille pelkän saman nimen perusteella.